Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου

Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα ISO 9001 επικυρωμένο 1.0Mpa κρεόσωτου

Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα ISO 9001 επικυρωμένο 1.0Mpa κρεόσωτου

 • Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα ISO 9001 επικυρωμένο 1.0Mpa κρεόσωτου
 • Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα ISO 9001 επικυρωμένο 1.0Mpa κρεόσωτου
Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα ISO 9001 επικυρωμένο 1.0Mpa κρεόσωτου
Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: LUY
Πιστοποίηση: ISO 9001
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Control ways: Semi-automatic Or PLC Control Pressure: 1.0-1.4Mpa
Λιμένας της φόρτωσης: Σαγκάη, Κίνα Υλικό: Q345R χάλυβας άνθρακα
Capacity: Customized Length: 1m To 60m
Μέθοδος επεξεργασίας: Θερμική επεξεργασία
Υψηλό φως:

Προσαρμοσμένο διαχειριζόμενο σύστημα κρεόσωτου

,

Διαχειριζόμενο σύστημα κρεόσωτου του ISO 9001

,

1.0 εργοστάσιο επεξεργασίας χειρισμού κρεόσωτου MPA

Περιγραφή προϊόντων:

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου είναι μια μονάδα επεξεργασίας κρεόσωτου με σκοπό να μεταχειριστεί το κρεόσωτο με τη θερμικές μέθοδο επεξεργασίας και τη σειρά πίεσης 1.0-1.4Mpa. Οι εγκαταστάσεις κατασκευάζονται με το χάλυβα άνθρακα Q345R που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και αξιόπιστος. Έχει ως σκοπό να προσαρμοστεί εύκολα και να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις ικανότητας. Ο λιμένας της φόρτωσης είναι στη Σαγκάη, Κίνα.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου είναι μια ιδανική λύση για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή που περιλαμβάνει την επεξεργασία κρεόσωτου. Η προηγμένη θερμική σειρά τεχνολογίας και πίεσης επεξεργασίας 1.0-1.4Mpa της εξασφαλίζει τη μέγιστες αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Η κατασκευή χάλυβα άνθρακα Q345R το καθιστά ιδιαίτερα αξιόπιστο και μακράς διαρκείας. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα για να καλύψουν τις διαφορετικές απαιτήσεις ικανότητας.

Με την επένδυση σε αυτό το κρεόσωτο που μεταχειρίζεται τη δυνατότητα, μπορείτε να εξασφαλίσετε ασφαλή, αξιόπιστη και αποδοτική επεξεργασία κρεόσωτου. Οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στη Σαγκάη, η Κίνα και η αρίστης ποιότητας κατασκευή της εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου
 • Πιστοποίηση: ISO 9001
 • Ικανότητα: Προσαρμοσμένος
 • Μήκος: 1m 60m
 • Μέθοδος επεξεργασίας: Θερμική επεξεργασία
 • Πίεση: 1.0-1.4Mpa
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων Εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου
Ικανότητα Προσαρμοσμένος
Τρόποι ελέγχου Ημιαυτόματος ή έλεγχος PLC
Πιστοποίηση ISO 9001
Μέθοδος επεξεργασίας Θερμική επεξεργασία
Υλικό Q345R χάλυβας άνθρακα
Πίεση 1.0-1.4Mpa
Λιμένας της φόρτωσης Σαγκάη, Κίνα
Μήκος 1m 60m
 

Εφαρμογές:

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY από την Κίνα είναι μια πλήρως προσαρμοσμένη μονάδα επεξεργασίας κρεόσωτου που σχεδιάζεται για τη θερμική επεξεργασία του ξύλου και άλλων υλικών. Η ικανότητά της είναι διευθετήσιμη και το σώμα χάλυβα άνθρακα Q345R του μπορεί να επεκταθεί από 1m σε 60m. Το κρεόσωτο που μεταχειρίζεται τη δυνατότητα έρχεται με είτε τα ημιαυτόματα είτε συστήματα ελέγχου PLC.

 

Προσαρμογή:

Εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY
Εμπορικό σήμα: LUY
Θέση προέλευσης: Κίνα
Πιστοποίηση: ISO 9001
Μήκος: 1m 60m
Μέθοδος επεξεργασίας: Θερμική επεξεργασία
Υλικό: Q345R χάλυβας άνθρακα
Λιμένας της φόρτωσης: Σαγκάη, Κίνα

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY είναι ένα εξειδικευμένο διαχειριζόμενο σύστημα κρεόσωτου, με σκοπό να παρέχει την αποδοτική και ασφαλή μονάδα επεξεργασίας κρεόσωτου, τη μονάδα καθαρισμού πετρελαίου κρεόσωτου, και άλλες σχετικές υπηρεσίες. Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από το χάλυβα άνθρακα Q345R, ο οποίος εξασφαλίζει την υψηλές διάρκεια και την αξιοπιστία. Έρχεται με μια σειρά των μηκών που κυμαίνονται από 1m ως 60m, καθιστώντας το κατάλληλο για τις διαφορετικές εφαρμογές. Οι εγκαταστάσεις πιστοποιούνται από το ISO 9001, που εξασφαλίζει τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Ο λιμένας της φόρτωσης βρίσκεται στη Σαγκάη, Κίνα, που εγγυάται τη γρήγορη και αξιόπιστη ναυτιλία σε οποιοδήποτε προορισμό.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία εργοστασίου επεξεργασίας κρεόσωτου

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου είναι δεσμευμένο στην παροχή της ποιοτικών τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας στους πελάτες μας. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο στις ερωτήσεις απάντησης και παρέχουν τη βοήθεια. Προσφέρουμε ποικίλες υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν:

 • Εγκατάσταση και διαμόρφωση του εξοπλισμού
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επισκευή του εξοπλισμού
 • Κανονικές συντήρηση και επιθεώρηση
 • Επιτόπιες κατάρτιση και εκπαίδευση
 • Μακρινές τεχνική υποστήριξη και βοήθεια

Παρέχουμε επίσης την τεχνικά τεκμηρίωση και τα εγχειρίδια, καθώς επίσης και τις ενημερώσεις λογισμικού και τα μπαλώματα. Η ομάδα μας αφιερώνεται στην παροχή της άριστης εξυπηρέτησης πελατών και την παροχή μιας λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου συσκευάζεται και σταλμένος με την απώτατη προσοχή που εξασφαλίζει φθάνει ακίνδυνα και στο βέλτιστο όρο. Τα υλικά συσκευασίας χρησιμοποιούμενα περιλαμβάνουν τα εύρωστα ζαρωμένα κουτιά από χαρτόνι, το βαρέων καθηκόντων περικάλυμμα φυσαλίδων, και τα φυστίκια συσκευασίας. Όλες οι συσκευασίες ονομάζονται σαφώς με το περιεχόμενο, τον αποστολέα και το όνομα και τη διεύθυνση του παραλήπτη, και έναν αριθμό καταδίωξης. Τα κιβώτια σφραγίζονται με την ταινία συσκευασίας και στέλνονται με έναν αξιόπιστο μεταφορέα.

 

FAQ:

Q: Ποιο είναι το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY;

Α: Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY είναι ένα σύστημα με σκοπό να αφαιρέσει το κρεόσωτο από το νερό, που παράγεται από LUY στην Κίνα.

Q: Πώς το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY λειτουργεί;

Α: Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY λειτουργεί με τη χρησιμοποίηση των χημικών και φυσικών διαδικασιών για να αναλύσει τα μόρια κρεόσωτου και να τα αφαιρέσει από το νερό.

Q: Ποια είναι τα οφέλη του εργοστασίου επεξεργασίας κρεόσωτου LUY;

Α: Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY βοηθά να προστατεύσει τις πηγές νερού από τη μόλυνση με την αφαίρεση του κρεόσωτου από το νερό, που βελτιώνει την ποιότητα του νερού.

Q: Ποια είναι η ικανότητα του εργοστασίου επεξεργασίας κρεόσωτου LUY;

Α: Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY σχεδιάζεται για να επεξεργαστεί μέχρι 500 κυβικούς μετρητές του νερού ανά ώρα.

Q: Τι είδους η συντήρηση απαιτείται για το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY;

Α: Το εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου LUY απαιτεί την κανονικές συντήρηση και τις επιθεωρήσεις για να εξασφαλίσει ότι λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

Τηλ.:: +8615036078206

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2023 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.