Τηλ.::
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα

Luy Machinery Equipment CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Luy Machinery Equipment CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Luy Machinery Equipment CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μετά από μόνο σχεδόν εννέα έτη δεδομένου ότι πωλήσατε τον πρώτο εξοπλισμό σε με, λειτουργεί μεγάλο. Σας ευχαριστούμε Η ελπίδα εσείς κάνει το πρόστιμο.

—— Ο κ. Arturo

Το εργοστάσιο επεξεργασίας μου λειτουργεί πολύ ακριβώς. Σας ευχαριστώ για αυτόν.

—— Ο κ. Badru

 • Γραμμή Παραγωγής

  Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Luy, ΕΠΕ .is μια εστίαση στο δοχείο πίεσης, ξύλινη έρευνα και ανάπτυξη μηχανημάτων εργοστασίων επεξεργασίας και τροφίμων, παραγωγή και πωλήσεις ως μια ενσωματωμένη επιχείρηση.


  Καλύπτει έναν τομέα 200 τετραγωνικών μέτρων, τομέας παραγωγής περισσότερων από 40000 τετραγωνικών μέτρων. Τρεις γραμμές παραγωγής επιχείρησης που υπάρχει, κυρίως στην παραγωγή των ακόλουθων προϊόντων:


  Η πρώτη γραμμή παραγωγής είναι ξύλινη σειρά επεξεργασίας: Υδροδιαλυτό ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας χημικών ουσιών, ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας κρεόσωτου, ξύλινος εξοπλισμός θερμικής επεξεργασίας, ξύλινη αποξηραντική μηχανή.


  Η δεύτερη γραμμή παραγωγής είναι σειρά χυτρών πιέσεως: Λαστιχένια θεραπεύοντας χύτρα πιέσεως, σύνθετη χύτρα πιέσεως.


  Η τρίτη γραμμή παραγωγής είναι επεξεργασία τροφίμων serises: Μηχανή αποστειρωτή τροφίμων, βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού.

   

  Τα προϊόντα μας εξ:άγω στη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, τη Βιρμανία, την Τανζανία, την Κένυα, την Ουγκάντα, την Ινδία και άλλες χώρες.

  Το λειτουργώντας εργοστάσιό μας:

   

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Η συγκόλλησή μας παρουσιάζει:

  Κάθε υδραυλική δοκιμή νερού εβδομάδας από την κυβέρνηση:

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Μέρος της δοκιμής πελατών:

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας έχει 210 υπαλλήλους και 20 μηχανικούς, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών.

   

  Η μεγαλύτερη διάμετρος που μπορούμε να παραγάγουμε είναι 4,5 μέτρα και το μέγιστο μήκος είναι 60 μέτρα. Ο τρόπος ελέγχου έχει τον ημιαυτόματο έλεγχο και τον αυτόματο τρόπο PLC, οι οποίοι μπορούν να επιλεχτούν από τους πελάτες. Η πίεση και η θερμοκρασία μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

   

  Επιπλέον, συνεργαζόμαστε επίσης με πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα για να παρέχουμε σε τους ένα πλήρες σύνολο μικρού πειραματικού εξοπλισμού.

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Η επιχείρηση έχει ένα επαγγελματικό κέντρο Ε&Α και το εξεταστικό κέντρο. Ο ξύλινος εξοπλισμός θερμικής επεξεργασίας είναι ένα νέο προϊόν που αναπτύσσεται από την επιχείρησή μας. Χρησιμοποιεί την ηλεκτρική θέρμανση για να θερμάνει το ξύλο για να επιτύχει το σκοπό αντιδιαβρωτικού και του αντι-ακαριού. Η ξύλινη θερμική επεξεργασία είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον από την παραδοσιακή χημική επεξεργασία βύθισης.

   

   

   

  Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Luy Machinery Equipment CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Φαξ: 86-371-55986381

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2023 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.