Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα Προϊόνταβιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού

Προσαρμοσμένη ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα 415V 100L θέρμανσης για τη βιομηχανική χρήση

Προσαρμοσμένη ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα 415V 100L θέρμανσης για τη βιομηχανική χρήση

  • Προσαρμοσμένη ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα 415V 100L θέρμανσης για τη βιομηχανική χρήση
  • Προσαρμοσμένη ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα 415V 100L θέρμανσης για τη βιομηχανική χρήση
Προσαρμοσμένη ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα 415V 100L θέρμανσης για τη βιομηχανική χρήση
Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: LUY
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σειρά θερμοκρασίας: Αίθουσα θερμοκρασία-300℃ Τάση: 220V/380V/415V/440V
Υλικό: Ανοξείδωτο SUS 304 Μέθοδος θέρμανσης: Ατμός ή ηλεκτρική ή θέρμανση αερίου
Ικανότητα: 100L-10000L Δομή: Καλυμμένη κατσαρόλα
Πίεση: 0,2-0,8MPA Δύναμη: 3-30kw
Υψηλό φως:

Ιδιαίτερα ανθεκτική ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα θέρμανσης

,

415V ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού θέρμανσης

,

100L ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού

Περιγραφή προϊόντων:

Η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού σχεδιάζεται με το υλικό ανοξείδωτου, το οποίο παρέχει μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση μαγειρέματος. Χαρακτηρίζει μια στερεά κατασκευή και είναι εξοπλισμένο με μια καλυμμένους κατσαρόλα, έναν αναμίκτη και μια κουζίνα για ποικίλες εφαρμογές. Η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού έχει μια σειρά θερμοκρασίας από τη θερμοκρασία δωματίου σε 300℃, και μια ταχύτητα μίξης 36-72r/min, με μια τάση 220V/380V/415V/440V και την ισχύ 3-30KW. Είναι ιδανικό για το βιομηχανικό μαγείρεμα και τη μίξη, παρέχοντας μια υψηλή επίδοση και μια αποδοτική λύση. Με τους εύχρηστους ελέγχους της, η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού είναι μια οικονομικώς αποδοτική λύση για τις εμπορικές και βιομηχανικές κουζίνες.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού
  • Ικανότητα: 100L-10000L
  • Μίξη της ταχύτητας: 36-72r/min
  • Μέθοδος θέρμανσης: Ατμός ή ηλεκτρική ή θέρμανση αερίου
  • Μεταχειριστείτε την ικανότητα: 100L 200L 300L 400L 500L
  • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Βιομηχανικές μαγειρεύοντας κατσαρόλες, καλυμμένη κατσαρόλα ατμού ανοξείδωτου, ιδιαίτερα ανθεκτικός και αξιόπιστος
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Περιγραφή
Ικανότητα 100L-10000L
Μεταχειριστείτε την ικανότητα 100L 200L 300L 400L 500L
Σειρά θερμοκρασίας Αίθουσα θερμοκρασία-300℃
Μέθοδος θέρμανσης Ατμός ή ηλεκτρική ή θέρμανση αερίου
Υλικό Ανοξείδωτο SUS 304
Μίξη της ταχύτητας 36-72r/min
Τάση 220V/380V/415V/440V
Μέθοδος θέρμανσης Ατμός
Δύναμη 3-30KW
Πίεση 0.2-0.8Mpa
 

Εφαρμογές:

Καλυμμένη κατσαρόλα ατμού LUY η βιομηχανική είναι μια δημοφιλής επιλογή για ποικίλες εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Αποτελείται από υψηλό - ποιοτικό SUS 304 ανοξείδωτο, και είναι διαθέσιμο στις ικανότητες 100L, 200L, 300L, 400L και 500L. Έχει μια σειρά δύναμης 3-30KW και σχεδιάζεται με μια καλυμμένη δομή.

Η καλυμμένη κατσαρόλα ατμού είναι ιδανική για να βράσει, το βράσιμο στον ατμό, το μαγείρεμα, το μαγείρεμα σε κατσαρόλα, το αργό ψήσιμο και να σιγοβράσει ποικίλων τροφίμων. Χρησιμοποιείται ευρέως στα εστιατόρια, που εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις, τα αρτοποιεία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής προϊόντων και άλλα τρόφιμο-σχετικά ιδρύματα. Είναι επίσης κατάλληλο για τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή των σαλτσών, stews, των σουπών, των μαρμελάδων και άλλων τροφίμων.

Η ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού είναι επίσης τέλεια για το τσιγάρισμα, το ψήσιμο και το ψήσιμο στη σχάρα των κρεάτων, των ψαριών και των λαχανικών. Τα καλυμμένα μαγειρεύοντας δοχεία πετρελαίου σχεδιάζονται για να παρέχουν μια γρήγορη και αποδοτική μεταφορά θερμότητας για ακόμη και να μαγειρεψουν. Με την καλυμμένη κατσαρόλα ατμού, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παραγάγετε ποικίλα εύγευστα πιάτα με την ελάχιστη προσπάθεια.

Καλυμμένη κατσαρόλα ατμού LUY η βιομηχανική σχεδιάζεται για να ανταποκριθεί στα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας. Έχει σχεδιαστεί για τη μέγιστες αποδοτικότητα και την απόδοση σε ποικίλες εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε κουζίνα ή δυνατότητα παραγωγής προϊόντων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Βιομηχανικές τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία κατσαρολών ατμού καλυμμένες

Η ομάδα μας επαγγελματιών τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη στις ερωτήσεις απάντησης και παρέχει στη βοήθεια τη βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού. Οι αντιπρόσωποι τεχνικής υποστήριξης μας μπορούν να σας βοηθήσουν να ανιχνευήσετε λάθη τα ζητήματα, ερωτήσεις προϊόντων απάντησης, και να παρέχετε τη γενική υποστήριξη. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη δευτέρα έως παρασκευή, 8 π.μ. σε 5 μ.μ. μέσω του τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή ζει συνομιλία.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να χρειαστείτε την πρόσθετη βοήθεια πέρα από αυτό που η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να παρέχει. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε σε ποικίλες πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η επιτόπιες εγκατάσταση και η συντήρηση, τις διαμορφώσεις συνήθειας, και την κατάρτιση. Παρέχουμε επίσης τις εκτεταμένες επιλογές εξουσιοδότησης για τη βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού μας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού θα συσκευαστεί ασφαλώς και θα σταλεί για να εξασφαλίσει ασφαλή άφιξη. Η κατσαρόλα θα τυλιχτεί με το προστατευτικό υλικό για να αποτρέψει οποιαδήποτε ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Η κατσαρόλα θα τοποθετηθεί σε ένα κουτί από χαρτόνι που είναι αρκετά μεγάλο να κρατήσει την κατσαρόλα και οποιαδήποτε πρόσθετα εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται με το. Το κιβώτιο θα σφραγιστεί με την ταινία και θα ονομαστεί με τις πληροφορίες ναυτιλίας. Η κατσαρόλα θα είναι έτοιμη να σταλεί μέσω ενός αξιόπιστης αγγελιαφόρου ή μιας υπηρεσίας παράδοσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

Τηλ.:: +8615036078206

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2023 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.