Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα Προϊόνταβιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού

Ανοξείδωτο βιομηχανικό 100L - καλυμμένη κατσαρόλα ατμού 10000L για την εμπορική χρήση

Ανοξείδωτο βιομηχανικό 100L - καλυμμένη κατσαρόλα ατμού 10000L για την εμπορική χρήση

 • Ανοξείδωτο βιομηχανικό 100L - καλυμμένη κατσαρόλα ατμού 10000L για την εμπορική χρήση
 • Ανοξείδωτο βιομηχανικό 100L - καλυμμένη κατσαρόλα ατμού 10000L για την εμπορική χρήση
Ανοξείδωτο βιομηχανικό 100L - καλυμμένη κατσαρόλα ατμού 10000L για την εμπορική χρήση
Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: LUY
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τάση: 220V/380V/415V/440V Μέθοδος θέρμανσης: Ατμός
Διάσταση: Προσαρμοσμένος Μεταχειριστείτε την ικανότητα: 100L 200L 300L 400L 500L
Μέθοδος θέρμανσης: Ατμός ή ηλεκτρική ή θέρμανση αερίου Ικανότητα: 100L-10000L
Δύναμη: 3-30kw Υλικό: Ανοξείδωτο SUS 304
Υψηλό φως:

30KW βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού

,

Βιομηχανική κατσαρόλα ατμού 10000L καλυμμένη

,

Βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού ανοξείδωτου

Περιγραφή προϊόντων:

Η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού αποτελείται από το ανώτερο υλικό ανοξείδωτου SUS 304, που παρέχει τη μακροπρόθεσμες διάρκεια και τη δύναμη. Σχεδιάζεται με την καλυμμένη δομή κατσαρολών, η οποία μπορεί να θερμαθεί από τον ατμό, ηλεκτρικός ή το αέριο. Προσφέρει την ικανότητα απολαύσεων 100L, 200L, 300L, 400L ή 500L, κατάλληλο για διάφορους βιομηχανικούς λόγους. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της καλυμμένης κατσαρόλας ατμού περιλαμβάνουν το υλικό ανοξείδωτου, τη μέθοδο θέρμανσης ατμού, την υψηλής απόδοσης απόδοση και το συμπαγές σχέδιο, που καθιστούν το τέλειο για τη βιομηχανική χρήση.

Η βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού είναι ιδανική για το βιομηχανικό μαγείρεμα, να βράσει, την παστερίωση, και άλλες σχετικές διαδικασίες. Σχεδιάζεται με μια καλυμμένη δομή κατσαρολών που επιτρέπει τη energy-efficient θέρμανση ατμού. Αποτελείται από την αρίστης ποιότητας κατασκευή ανοξείδωτου SUS 304, η οποία εξασφαλίζει τη μακροπρόθεσμες διάρκεια και τη δύναμη. Χαρακτηρίζει επίσης ένα συμπαγές σχέδιο και εύκολος--λειτουργεί τις λειτουργίες. Αυτή η ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού παρέχει στην υψηλός-ποιοτική απόδοση την ανώτερη μέθοδο θέρμανσης ατμού της. Προσφέρει επίσης την ικανότητα απολαύσεων 100L, 200L, 300L, 400L ή 500L, ικανοποιώντας τις ανάγκες των διάφορων βιομηχανικών σκοπών.

Αυτή η καλυμμένη κατσαρόλα SS είναι τέλεια για το βιομηχανικό μαγείρεμα, να βράσει, την παστερίωση, και άλλες σχετικές διαδικασίες. Σχεδιάζεται με την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης ατμού, η οποία παρέχει την υψηλής απόδοσης απόδοση. Το υλικό ανοξείδωτου του εξασφαλίζει τη μακροπρόθεσμες διάρκεια και τη δύναμη. Χαρακτηρίζει επίσης ένα συμπαγές σχέδιο και εύκολος--λειτουργεί τις λειτουργίες. Προσφορές αυτών των οι βιομηχανικές κατσαρολών ατμού καλυμμένες μεταχειρίζονται την ικανότητα 100L, 200L, 300L, 400L ή 500L, ικανοποιώντας τις ανάγκες των διάφορων βιομηχανικών σκοπών. Είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν μια αποδοτική, αξιόπιστη, και οικονομικώς αποδοτική βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού
 • Τάση: 220V/380V/415V/440V
 • Μέθοδος θέρμανσης: Ατμός ή ηλεκτρική ή θέρμανση αερίου
 • Μίξη της ταχύτητας: 36-72r/min
 • Δομή: Καλυμμένη κατσαρόλα
 • Διάσταση: Προσαρμοσμένος
 • Ειδικότητα: Ηλεκτρική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού
 • Υλικό: Καλυμμένη κατσαρόλα ανοξείδωτου
 • Σχέδιο: Καλυμμένη κατσαρόλα SS
 • Δομή: Καλυμμένη κατσαρόλα ανοξείδωτου
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Πίεση 0.2-0.8Mpa
Υλικό Ανοξείδωτο SUS 304
Μεταχειριστείτε την ικανότητα 100L 200L 300L 400L 500L
Ικανότητα 100L-10000L
Μίξη της ταχύτητας 36-72r/min
Διάσταση Προσαρμοσμένος
Τάση 220V/380V/415V/440V
Σειρά θερμοκρασίας Αίθουσα θερμοκρασία-300℃
Δύναμη 3-30KW
Μέθοδος θέρμανσης Ατμός
 

Εφαρμογές:

Καλυμμένη κατσαρόλα ατμού LUY η βιομηχανική χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα, το ποτό, τη χημική ουσία, το φαρμακευτικό είδος και άλλες βιομηχανίες. Σχεδιάζεται με το αρίστης ποιότητας ανοξείδωτο και με μια δομή της καλυμμένης κατσαρόλας με τον ταραχοποιό. Η μέθοδος θέρμανσης είναι ηλεκτρικής ή αερίου θέρμανση ατμού, και η ικανότητα απολαύσεων είναι διαθέσιμη από 100L σε 10000L. Είναι επίσης διαθέσιμο στα διάφορα μεγέθη σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα καλυμμένης κατσαρόλας ατμού LUY της βιομηχανικής είναι τα ακόλουθα: χαμηλού θορύβου, υψηλή αποδοτικότητα, εύκολη να λειτουργήσουν και να διατηρήσουν, θερμαίνοντας γρήγορα και έλεγχος θερμοκρασίας, ασφαλείς να χρησιμοποιήσουν και φιλικοί προς το περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεξεργαστεί ποικίλες πρώτες ύλες όπως το σιρόπι, η σούπα, οι σάλτσες, η μαρμελάδα και πολύ περισσότεροι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θερμότητα, να βράσει, να παστεριώσουν, να ομογενοποιήσουν, να αποστειρώσουν και να γαλακτωματοποιήσει τα υγρά ή ημισταθερά υλικά.

Καλυμμένη κατσαρόλα ατμού LUY η βιομηχανική είναι μια ιδανική επιλογή για τα τρόφιμα, το ποτό, τη χημική ουσία, το φαρμακευτικό είδος και άλλες βιομηχανίες. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό με χαμηλού θορύβου, και είναι εύκολο να λειτουργήσει και να διατηρήσει. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για την παραγωγή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα με την υψηλή παραγωγή.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τη βιομηχανική καλυμμένη κατσαρόλα ατμού. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Επιτόπιες εγκατάσταση και ανάθεση
 • Περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων
 • Κανονική συντήρηση
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και επισκευή
 • Κατάρτιση και συμβουλές προϊόντων
 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία της βιομηχανικής καλυμμένης κατσαρόλας ατμού

Οι βιομηχανικές καλυμμένες κατσαρόλες ατμού συσκευάζονται χαρακτηριστικά στα ξύλινα κλουβιά και στέλνονται από το φορτηγό, ή περιστασιακά αεροπορικώς ή τη θάλασσα ανάλογα με το μέγεθος. Κατά ναυτιλία από το φορτηγό, την κλουβιά θα δεθούν στο κρεβάτι φορτηγών, και θα φθάσουν στον προορισμό στον ίδιο όρο όπως συσκευάστηκε.

Συνιστάται οι κατσαρόλες να πρέπει να αποθηκευτούν σε μια ξηρά, καλά-αερισμένη περιοχή και να εξασφαλιστούν για να αποτρέψουν οποιαδήποτε τυχαία ζημία ή μετακίνηση. Για τις υπερπόντιες αποστολές, οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις συσκευασίας πρέπει να συζητηθούν εκ των προτέρων με τη ναυτιλιακή εταιρία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

Τηλ.:: +8615036078206

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2023 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.