Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο Αυτοκλαβικό Χάλυβα Καρβονίου ή Χάλυβα Ατσάλι

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυνθετικός Αυτοκλάβος

Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών

Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών

  • Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών
Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LUY
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η Nude συσκευασία, μπορεί να σταλεί από τα εμπορευματοκιβώτια ή το μαζικό φορτίο
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 35 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 σύνολο το χρόνο
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θερμοκρασία λειτουργίας: 100-450℃ Εγκατάσταση: υπερπόντια υπηρεσία παρεχόμενη
Εργασιακή πίεση: 0.5-5.0Mpa Βαθμός κενού: -0.098Mpa
Τετάρτη: 380 Β 3 φάση 50Hz (μπορεί να προσαρμοστεί) Υλικό: Q345R χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα
Υψηλό φως:

Αυτοκλάβος μεγάλης χωρητικότητας

,

Συσκευές για την επεξεργασία του χάλυβα

Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών

 

Ι Περιγραφή προϊόντος

 

Η θερμοκρασία, η πίεση, ο χρόνος, το κενό και άλλες διαδικασίες εργασίας του αυτοκλάβου κατά τη διάρκεια της σκληρύνσεως υψηλής θερμοκρασίας ελέγχονται αυτόματα από τον PLC της Siemens.υψηλής απόδοσης και φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό θέρμανσης και επεξεργασίας που αναπτύχθηκε με επιτυχία από την εταιρεία μαςΗ συσκευή δεν χρειάζεται χειροκίνητη λειτουργία και επιτυγχάνει καλό αποτέλεσμα εργασίας σε αυτόματη λειτουργία.αυτόματη διατήρηση της θερμότητας, δεν χρειάζεται χειριστές μετά τη θέσπιση διαδικασιών εργασίας και μπορεί να παραλάβει απευθείας τα αγαθά μετά τις ώρες εργασίας, εξοικονομώντας εργασία και κατανάλωση ενέργειας,και το συνολικό κόστος παραγωγής της επιχείρησης μπορεί να μειωθεί κατά περισσότερο από 35%.

 

Το αυτόκλαβο χρησιμοποιείται κυρίως για το χύτευμα προϊόντων σύνθετων συστατικών με βάση τα πολυμερή.Χρησιμοποιείται ευρέως στη διαμόρφωση προηγμένων σύνθετων υλικών, δομές σάντουιτς μελιού και μηχανισμοί σύνδεσης από μέταλλο ή σύνθετο υλικό.

 

ΙΙ Ττεχνικές παραμέτρους

 

Διάμετρος 500-4500 mm
Διάρκεια 1000-20000 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας 100-450°C
Εργασιακή πίεση 00,5-5,0Mpa
Ταχύτητα αύξησης της πίεσης 0.05Mpa/min Συνεχή ρύθμιση
Λάθος πίεσης ±0,01MPA
Δυνατότητα θέρμανσης (χωρίς φορτίο) 0.5-7°C/min Συνεχή ρύθμιση
Ποσοστό ψύξης (χωρίς φορτίο) 0.5-7°C/min Συνεχή ρύθμιση
Ψύξη Ψύξη με νερό ή ψύξη με αέρα
Λάθος θερμοκρασίας σημείου ±1-2°C
Τα σημεία ελέγχου και μέτρησης της θερμοκρασίας Μέσα στην δεξαμενή και 2-20point
Στον βαθμό κενού -0.098MPA
Εκχυλίστε σωλήνα κενού 2-20
Δοκιμαστικό σωλήνα κενού 2-20
Διαρκής εργάσιμος χρόνος ≥ 50 ώρες

 

Λεπτομέρειες

 

1.Σύστημα ελέγχου

 

Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας θερμής πίεσης, το οποίο αποτελείται από μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας PLC, αισθητήρα θερμοκρασίας, αισθητήρα πίεσης,Κεφαλάκι ελέγχου και γραμμή σύνδεσηςΗ μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας PL χρησιμοποιείται για τη μετάδοση των δεδομένων θερμοκρασίας στην δεξαμενή μέσω του αισθητήρα θερμοκρασίας στο κιβώτιο ελέγχου PLC,και η τιμή θερμοκρασίας εμφανίζεται στον υπολογιστή σε πραγματικό χρόνοΤο πρόγραμμα φάσης μόνωσης καλεί αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας PID για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκλάβου.

 

2.Σύστημα κενού

 

Το σύστημα κενού αποτελείται από αντλία κενού, γραμμή αντλίας κενού, γραμμή μέτρησης κενού, δεξαμενή ασφαλείας και δεξαμενή ασφαλείας κενού.χειροκίνητη βαλβίδα και συναγερμός διαρροής πίεσηςΗ γραμμή κενού λειτουργεί με σχετική ανεξαρτησία.μείωση της επίδρασης στο σύνολο του συστήματος κενού και διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας του συστήματος κενού.

 

3.Σύστημα ψύξης

 

Η μέθοδος ψύξης με νερό υιοθετείται και η θερμοκρασία κάθε σημείου στην δεξαμενή που συλλέγεται από το θερμοσύνδεσμο μεταδίδεται στο σύστημα ελέγχου PLC.,το σύστημα ελέγχου ελέγχει τον ρυθμό κυκλοφορίας της αντλίας ψύξης μεταβλητής συχνότητας και τον ρυθμό κυκλοφορίας του ανεμιστήρα υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, ελέγχοντας έτσι τον ρυθμό ψύξης.

 

4.Σύστημα θέρμανσης

 

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας θερμοκονδυλίου, αποτελείται από θερμοσύνδεσμο, ρυθμιστή ισχύος μονάδας ελέγχου θερμοκρασίας PLC, ντουλάπι ελέγχου και γραμμή σύνδεσης.Τα δεδομένα θερμοκρασίας στην δεξαμενή συλλέγονται από το θερμοσύνδεσμο και μεταδίδονται στον PLCΤο ειδικό ηλεκτρικό σωλήνα θέρμανσης από ανοξείδωτο χάλυβα 304 θερμαίνεται γρήγορα και έχει μακρά διάρκεια ζωής.Ο ανεμιστήρας θερμοκρασίας κυκλοφορεί και διανέμει τη θερμότητα στην δεξαμενή πιο ομοιόμορφα μέσω του ειδικού πίνακα κυκλοφορίας θερμοκρασίαςΗ θερμοκρασία είναι ομοιόμορφη και δεν υπάρχει νεκρή γωνία και η πίεση είναι σταθερή.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 

1. στεγνότητα της δεξαμενής: αποτελείται από δεξαμενή, πόρτα δεξαμενής, κινητήρα υψηλής θερμοκρασίας, θερμική διαχωριστική στρώση αεραγωγού για να σχηματιστεί μία ανθεκτική σε υψηλή πίεση δεξαμενή υψηλής θερμοκρασίας


2. κλειδαριά ασφαλείας: είναι κατασκευασμένο από κλειδαριά πίεσης αυτοματοποιημένη, κλειδαριά χειροκίνητης, συσκευή συναγερμού υπερχείλισης.


3Η συσκευή γρήγορου ανοίγματος πόρτας: χειροκίνητη ή αυτόματη γρήγορη ανοικτή σχεδίαση, ακόμη και αν το ρεύμα απενεργοποιηθεί, μπορεί να ξεκινήσει και να κλείσει την πόρτα


4Συσκευή σφράγισης: η πόρτα υιοθετεί σιλικόζη με γέμιση αέρα, μπορεί να αντέξει 500 βαθμούς, σχηματίζοντας σε ένα σφραγισμένο δοχείο υψηλής θερμοκρασίας υψηλής πίεσης.


5Σύστημα πίεσης: το σύστημα μεταφοράς και ελέγχου πίεσης περιλαμβάνει συμπιεστή αέρα, δεξαμενή αποθήκευσης, βαλβίδα ελέγχου πίεσης, σωλήνα, μετασχηματιστή πίεσης και μετρητή πίεσης.


6Σύστημα θέρμανσης: σωλήνας θέρμανσης από ανοξείδωτο χάλυβα, ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας, πίνακα αέρα, στρώμα μόνωσης, σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας.η ισχύς θέρμανσης ικανοποιεί τις απαιτήσεις μέγιστης θερμοκρασίας στο εσωτερικό της δεξαμενής και την αύξηση της θερμοκρασίας


7Σύστημα κυκλοφορίας θερμοκρασίας: αποτελείται από ανεμιστήρα κυκλοφορίας, πλάκα ανέμου και κάλυψη ροής καθοδήγησης για τη βελτίωση της μεταφοράς θερμότητας και της κυκλοφορίας σε ομοιόμορφη θερμοκρασία
 

Πλήρως αυτόματο σύνθετο μητρικό αυτόκλαβο επεξεργασίας γυαλιών ινών 0
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

Τηλ.:: +8615036078206

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Οδός Xinghua, πόλη Zhucheng επαρχία Shangdong
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Εγκατάσταση επεξεργασίας ξύλου προμηθευτής. © 2018 - 2024 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.