Τηλ.::
Κίνα Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας κατασκευαστής
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα Προϊόντασύνθετη χύτρα πιέσεως

Αποστείρωση εξοπλισμού χυτρών πιέσεως μεγάλων κλιμάκων σύνθετου υλικού στην επεξεργασία τροφίμων

Αποστείρωση εξοπλισμού χυτρών πιέσεως μεγάλων κλιμάκων σύνθετου υλικού στην επεξεργασία τροφίμων

Composite Material Large Scale Autoclave Equipment Sterilization In Food Processing

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LUY

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η Nude συσκευασία, μπορεί να σταλεί από τα εμπορευματοκιβώτια ή το μαζικό φορτίο
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 35 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 σύνολο το χρόνο
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θερμοκρασία λειτουργίας: 100-450℃ Καταγωγή: Κίνα
Πίεση: 0.5-5.0Mpa Κενός βαθμός: -0.098Mpa
Διάμετρος: λιγότερο than4.5m Υλικό: Q345R χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα
Υψηλό φως:

large capacity autoclave

,

composite curing autoclave

Υψηλός εξοπλισμός χυτρών πιέσεως διαμόρφωσης περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας που προσαρμόζεται

 

Ⅰ περιγραφή προϊόντων

 

Η χύτρα πιέσεως χρησιμοποιείται κυρίως για τη σχηματοποίηση των σώμα-βασισμένων στην σύνθετων συστατικών προϊόντων. Είναι ο κύριος εξοπλισμός για τα συνεχή ενισχυμένα ίνα thermosetting σύνθετα υλικά. Χρησιμοποιείται ευρέως στη σχηματοποίηση των προηγμένων σύνθετων υλικών, των δομών κυψελωτών σάντουιτς και του μετάλλου ή των σύνθετων συνδέοντας μηχανισμών.

 

Ο υπολογιστής είναι πλήρως αυτόματος ελεγχόμενος, τα στοιχεία θερμοκρασίας και τα στοιχεία πίεσης στη δεξαμενή συλλέγονται και διαβιβάζονται στο κιβώτιο ελέγχου υπολογιστών, και η αξία θερμοκρασίας στη δεξαμενή επιδεικνύεται σε πραγματικό - χρόνος στην επιτροπή οθόνης αφής. Η αξία πίεσης είναι κατάλληλη και διαισθητική. Οι παράμετροι θερμοκρασίας, οι παράμετροι πίεσης, οι κενές παράμετροι, οι χρονικές παράμετροι, κ.λπ. μπορούν να τεθούν σύμφωνα με τις αυτόνομες απαιτήσεις του προϊόντος.

Ⅱ τεχνικές παράμετροι

 

Διάμετρος 5004500mm
Μήκος 100020000mm
Θερμοκρασία εργασίας 100-450℃
Πίεση εργασίας 0.5-5.0Mpa
Ταχύτητα της ανόδου πίεσης 0.05Mpa/min συνεχώς διευθετήσιμος
Λάθος πίεσης ±0.01MPA
Ποσοστό θέρμανσης (κανένα φορτίο) 0.5-7℃/min συνεχώς διευθετήσιμος
Ποσοστό ψύξης (κανένα φορτίο) 0.5-7℃/min συνεχώς διευθετήσιμος
Δροσίζοντας τρόπος Υδρόψυξη ή αερόψυξη
Λάθος θερμοκρασίας σημείου ±1-2℃
Σημεία ελέγχου θερμοκρασίας και μέτρησης θερμοκρασίας Εσωτερικά δεξαμενή και 2-20point
Κενός βαθμός -0.098MPA
Κενή γραμμή σωλήνων αποσπασμάτων 2-20
Κενή γραμμή σωλήνων δοκιμής 2-20
Συνεχής χρόνος απασχόλησης ≥50 ώρες

 

Ⅲ λεπτομέρειες

 

1. Σύστημα ελέγχου

 

Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί το επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας καυτός-πίεσης, το οποίο αποτελείται από την ενότητα ελέγχου θερμοκρασίας PLC, τον αισθητήρα θερμοκρασίας, τον αισθητήρα πίεσης, το γραφείο ελέγχου και τη γραμμή σύνδεσης. Η ενότητα ελέγχου θερμοκρασίας της PL χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα στοιχεία θερμοκρασίας στη δεξαμενή μέσω του αισθητήρα θερμοκρασίας στο γραφείο ελέγχου PLC, και η αξία θερμοκρασίας επιδεικνύεται στον υπολογιστή σε πραγματικό - χρόνος. Το πρόγραμμα φάσης μόνωσης καλεί αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας PID για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας μέσα στη χύτρα πιέσεως.

 

2. Κενό σύστημα

 

Το κενό σύστημα αποτελείται από την κενή αντλία, την κενή αντλώντας γραμμή, το κενό μετρώντας τη γραμμή, την εφεδρική δεξαμενή απομονωτών και την κενή δεξαμενή απομονωτών. Κάθε κενή γραμμή έχει τον αισθητήρα πίεσης, την πνευματική βαλβίδα, τη χειρωνακτικούς βαλβίδα και το συναγερμό διαρροών πίεσης. Η κενή γραμμή που λειτουργεί τη σχετική ανεξαρτησία. Όταν μια από τις κενές γραμμές αποτυγχάνει, αυτή η κενή γραμμή μπορεί να κοπεί χωριστά, μειώνοντας τον αντίκτυπο το σε ολόκληρο κενό σύστημα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλεια του κενού συστήματος.

 

3. Σύστημα ψύξης

 

Η μέθοδος υδρόψυξης υιοθετείται, και η θερμοκρασία κάθε σημείου στη δεξαμενή που συλλέγεται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος διαβιβάζεται στο σύστημα ελέγχου PLC. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας του χρήστη, το σύστημα ελέγχου ελέγχει το ποσοστό κυκλοφορίας της μεταβλητής δροσίζοντας αντλίας συχνότητας και ποσοστό κυκλοφορίας του υψηλής θερμοκρασίας και υψηλού ανεμιστήρα, με αυτόν τον τρόπο ελέγχοντας το ποσοστό ψύξης.

 

4. Σύστημα θέρμανσης

 

Η χρησιμοποίηση του επαγγελματικού λογισμικού ελέγχου θερμοκρασίας καυτός-Τύπου, αποτελείται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος, το ρυθμιστή δύναμης ενότητας ελέγχου θερμοκρασίας PLC, το γραφείο ελέγχου και τη γραμμή σύνδεσης. Το στοιχείο θερμοκρασίας στη δεξαμενή συλλέγεται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος και διαβιβάζεται στο PLC, και έπειτα η δύναμη παραγωγής προσαρμόζεται στο σωλήνα θέρμανσης με το PLC και το ρυθμιστή δύναμης. Ο ειδικός σωλήνας θέρμανσης ανοξείδωτου 304 ηλεκτρικός θερμαίνεται γρήγορα και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Ο ανεμιστήρας θερμοκρασίας κυκλοφορεί και διαδίδει τη θερμότητα στη δεξαμενή πιό ομοιόμορφα μέσω του ειδικού πίνακα κυκλοφορίας θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία είναι ομοιόμορφη και δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία και η πίεση είναι σταθερή.

 

Ⅳ τα πλεονεκτήματά μας

 

1. Αντίθετα από τον εξοπλισμό άλλων προμηθευτών στην αγορά, χρησιμοποιούμε μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές πρώτες ύλες. Οι όλοι κενοί σωλήνες συστημάτων μας και οι σωλήνες αέρα αποτελούνται από τους σωλήνες ανοξείδωτου, και οι όλοι ανταλλάκτες θερμότητάς μας αποτελούνται από το ανοξείδωτο αντί του χάλυβα άνθρακα ή του χαλκού.

 

2. Πολυγλωσσική διεπαφή λειτουργίας, που επιτρέπει σε σας για να μεταστρέψει τη γλώσσα διεπαφών ανά πάσα στιγμή.

 

3. Αυτοματοποιημένος ένας-κουμπί έλεγχος διεργασίας. Μπορέστε να φθάσετε στα στοιχεία απόκτηση, αποθήκευση και εκτύπωση.

 

4. Έχει το λογισμικό ρευστών μηχανικών για να βοηθήσει τους χρήστες με την ανάλυση προσομοίωσης.

 

5. Αυτόματα ελέγξτε την πίεση, ο υγιής και ελαφρύς συναγερμός υπερπίεσης και πέρα-θερμοκρασίας τίθεται στη δεξαμενή αυτόματος-πίεσης, και η ηλεκτρική ενδασφαλίζοντας συσκευή εγκαθίσταται για να αποτρέψει το misoperation και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

 

6. συμπίεση της δεξαμενής: κάνω από τη δεξαμενή, πόρτα δεξαμενών, υψηλής θερμοκρασίας μηχανή, στρώμα χωρισμάτων θερμότητας αεραγωγών στη μορφή σε μια υψηλή ανθεκτική, υψηλής θερμοκρασίας δεξαμενή


7. συναρμολόγηση ασφάλειας: γίνεται από την αυτόματη συναρμολόγηση πίεσης, χειρωνακτική συναρμολόγηση, πέρα από τη συσκευή συναγερμών πίεσης.


8. Γρήγορα συσκευή ανοιχτών πορτών: χειρωνακτικό ή αυτόματο γρήγορα ανοικτό σχέδιο, ακόμα κι αν η δύναμη μακριά, αυτό μπορεί να αρχίσει και να κλείσει την πόρτα


9. Σφραγίζοντας συσκευή: η πόρτα υιοθετεί τον αέρα πλήρωσης πηκτωμάτων πυριτίου, μπορεί να αντέξει 500 βαθμό, διαμορφώνω σε ένα υψηλής θερμοκρασίας σφραγισμένο υψηλή πίεση εμπορευματοκιβώτιο

 

Αποστείρωση εξοπλισμού χυτρών πιέσεως μεγάλων κλιμάκων σύνθετου υλικού στην επεξεργασία τροφίμων

Στοιχεία επικοινωνίας
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
Τηλ.::86-150-3607-8206
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2020 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.