Τηλ.::
Κίνα Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας κατασκευαστής
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Προσαρμοσμένο χάλυβας ή ανοξείδωτο άνθρακα χυτρών πιέσεως

 

 

 

 

Αρχική Σελίδα Προϊόντασύνθετη χύτρα πιέσεως

Αυτόματα σύνθετη χύτρα πιέσεως υπό κενή διεξαγωγή, ασφάλεια χυτρών πιέσεως τροφίμων

Αυτόματα σύνθετη χύτρα πιέσεως υπό κενή διεξαγωγή, ασφάλεια χυτρών πιέσεως τροφίμων

  • Automatically Composite Autoclave Under Vacuum Conduction , Food Autoclave Safety
 • Automatically Composite Autoclave Under Vacuum Conduction , Food Autoclave Safety

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: LUY

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Η Nude συσκευασία, μπορεί να σταλεί από τα εμπορευματοκιβώτια ή το μαζικό φορτίο
  Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 35 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
  Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: 5000 σύνολο το χρόνο
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Θερμοκρασία λειτουργίας: 100-450℃ Εγκατάσταση: υπερπόντια υπηρεσία παρεχόμενη
  Λάθος πίεσης: ±0.01MPa Κενός βαθμός: -0.098Mpa
  Τάση: 380 Β 3 φάση 50Hz (μπορεί να προσαρμοστεί) Χρόνος Παράδοσης: περίπου 35 ημέρες
  Υψηλό φως:

  large capacity autoclave

  ,

  composite curing autoclave

  Περισσότερο από 10 έτη δοκιμάζουν τη σύνθετη χύτρα πιέσεως υπό κενή διεξαγωγή

   

  Ⅰ περιγραφή προϊόντων

   

  Η χύτρα πιέσεως αποτελείται κυρίως από το κενό σύστημα, το σύστημα ελέγχου, το σύστημα θέρμανσης, το σύστημα ψύξης, το σύστημα μόνωσης και το σύστημα ασφάλειας. Η θεραπεία Τύπου θέρμανσης που φορμάρει μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα του σύνθετου προϊόντος.

   

  Η θερμοκρασία, η πίεση, ο χρόνος, το κενό και άλλες εργασιακές διαδικασίες της χύτρας πιέσεως κατά τη διάρκεια της υψηλής θερμοκρασίας θεραπείας ελέγχονται αυτόματα από το PLC Siemens. Είναι ένας νέος τύπος του υψηλής απόδοσης και φιλικού προς το περιβάλλον θερμαντικού και θεραπεύοντας εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας, που αναπτύσσεται επιτυχώς από την επιχείρησή μας. Η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί με το χέρι, και επιτυγχάνει μια καλή επίδραση εργασίας σε αυτόματη λειτουργία. Το πρόγραμμα σχεδιάζεται για το αυτόματο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, την αυτόματη άνοδο θερμοκρασίας, αυτόματη συντήρηση θερμότητας, καμία ανάγκη για τους χειριστές μετά από οι εργασιακές διαδικασίες, και μπορεί άμεσα να πάρει τα αγαθά μετά από τις ώρες απασχόλησης, που σώζουν την εργασία και την κατανάλωση ενέργειας, και το περιεκτικό κόστος παραγωγής της επιχείρησης μπορεί να μειωθεί από περισσότερο από 35%.

   

  Ⅱ τεχνικές παράμετροι

   

  Αποτελεσματική διάμετρος 5004500mm
  Αποτελεσματικό μήκος 100020000mm
  Λειτουργούσα θερμοκρασία 100-450℃
  Πίεση εργασίας 0.5-5.0Mpa
  Ταχύτητα της ανόδου πίεσης 0.05Mpa/min συνεχώς διευθετήσιμος
  Λάθος πίεσης ±0.01MPA
  Ποσοστό θέρμανσης (κανένα φορτίο) 0.5-7℃/min συνεχώς διευθετήσιμος
  Ποσοστό ψύξης (κανένα φορτίο) 0.5-7℃/min συνεχώς διευθετήσιμος
  Μέθοδος ψύξης Υδρόψυξη ή αερόψυξη
  Λάθος θερμοκρασίας σημείου ±1-2℃
  Σημεία ελέγχου θερμοκρασίας και μέτρησης θερμοκρασίας Εσωτερικά δεξαμενή και 2-20point
  Κενός βαθμός -0.098MPA
  Κενή γραμμή σωλήνων αποσπασμάτων 2-20
  Κενή γραμμή σωλήνων δοκιμής 2-20
  Συνεχής δυνατότητα εργασίας ≥50 ώρες

   

  Ⅲ λεπτομέρειες

   

  1. Σύστημα ελέγχου

   

  Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί το επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας καυτός-πίεσης, το οποίο αποτελείται από την ενότητα ελέγχου θερμοκρασίας PLC, τον αισθητήρα θερμοκρασίας, τον αισθητήρα πίεσης, το γραφείο ελέγχου και τη γραμμή σύνδεσης. Η ενότητα ελέγχου θερμοκρασίας της PL χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα στοιχεία θερμοκρασίας στη δεξαμενή μέσω του αισθητήρα θερμοκρασίας στο γραφείο ελέγχου PLC, και η αξία θερμοκρασίας επιδεικνύεται στον υπολογιστή σε πραγματικό - χρόνος. Το πρόγραμμα φάσης μόνωσης καλεί αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας PID για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας μέσα στη χύτρα πιέσεως.

   

  2. Κενό σύστημα

   

  Το κενό σύστημα αποτελείται από την κενή αντλία, την κενή αντλώντας γραμμή, το κενό μετρώντας τη γραμμή, την εφεδρική δεξαμενή απομονωτών και την κενή δεξαμενή απομονωτών. Κάθε κενή γραμμή έχει τον αισθητήρα πίεσης, την πνευματική βαλβίδα, τη χειρωνακτικούς βαλβίδα και το συναγερμό διαρροών πίεσης. Η κενή γραμμή που λειτουργεί τη σχετική ανεξαρτησία. Όταν μια από τις κενές γραμμές αποτυγχάνει, αυτή η κενή γραμμή μπορεί να κοπεί χωριστά, μειώνοντας τον αντίκτυπο το σε ολόκληρο κενό σύστημα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλεια του κενού συστήματος.

   

  3. Σύστημα ψύξης

   

  Η μέθοδος υδρόψυξης υιοθετείται, και η θερμοκρασία κάθε σημείου στη δεξαμενή που συλλέγεται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος διαβιβάζεται στο σύστημα ελέγχου PLC. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας του χρήστη, το σύστημα ελέγχου ελέγχει το ποσοστό κυκλοφορίας της μεταβλητής δροσίζοντας αντλίας συχνότητας και ποσοστό κυκλοφορίας του υψηλής θερμοκρασίας και υψηλού ανεμιστήρα, με αυτόν τον τρόπο ελέγχοντας το ποσοστό ψύξης.

   

  4. Σύστημα θέρμανσης

   

  Η χρησιμοποίηση του επαγγελματικού λογισμικού ελέγχου θερμοκρασίας καυτός-Τύπου, αποτελείται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος, το ρυθμιστή δύναμης ενότητας ελέγχου θερμοκρασίας PLC, το γραφείο ελέγχου και τη γραμμή σύνδεσης. Το στοιχείο θερμοκρασίας στη δεξαμενή συλλέγεται από το θερμοηλεκτρικό ζεύγος και διαβιβάζεται στο PLC, και έπειτα η δύναμη παραγωγής προσαρμόζεται στο σωλήνα θέρμανσης με το PLC και το ρυθμιστή δύναμης. Ο ειδικός σωλήνας θέρμανσης ανοξείδωτου 304 ηλεκτρικός θερμαίνεται γρήγορα και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Ο ανεμιστήρας θερμοκρασίας κυκλοφορεί και διαδίδει τη θερμότητα στη δεξαμενή πιό ομοιόμορφα μέσω του ειδικού πίνακα κυκλοφορίας θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία είναι ομοιόμορφη και δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία και η πίεση είναι σταθερή.

   

  Ⅳ τα πλεονεκτήματά μας

   

  1. Έχει το λογισμικό ρευστών μηχανικών για να βοηθήσει τους χρήστες με την ανάλυση προσομοίωσης.

   

  2. Αυτόματα ελέγξτε την πίεση, ο υγιής και ελαφρύς συναγερμός υπερπίεσης και πέρα-θερμοκρασίας τίθεται στη δεξαμενή αυτόματος-πίεσης, και η ηλεκτρική ενδασφαλίζοντας συσκευή εγκαθίσταται για να αποτρέψει το misoperation και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

   

  3. Αντίθετα από τον εξοπλισμό άλλων προμηθευτών στην αγορά, χρησιμοποιούμε μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές πρώτες ύλες. Οι όλοι κενοί σωλήνες συστημάτων μας και οι σωλήνες αέρα αποτελούνται από τους σωλήνες ανοξείδωτου, και οι όλοι ανταλλάκτες θερμότητάς μας αποτελούνται από το ανοξείδωτο αντί του χάλυβα άνθρακα ή του χαλκού.

   

  4. Πολυγλωσσική διεπαφή λειτουργίας, που επιτρέπει σε σας για να μεταστρέψει τη γλώσσα διεπαφών ανά πάσα στιγμή.

   

  5. συναρμολόγηση ασφάλειας: γίνεται από την αυτόματη συναρμολόγηση πίεσης, χειρωνακτική συναρμολόγηση, πέρα από τη συσκευή συναγερμών πίεσης.


  6. Γρήγορα συσκευή ανοιχτών πορτών: χειρωνακτικό ή αυτόματο γρήγορα ανοικτό σχέδιο, ακόμα κι αν η δύναμη μακριά, αυτό μπορεί να αρχίσει και να κλείσει την πόρτα

   

  Αυτόματα σύνθετη χύτρα πιέσεως υπό κενή διεξαγωγή, ασφάλεια χυτρών πιέσεως τροφίμων 0
   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Luy Machinery Equipment CO., LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
  Άλλα προϊόντα
  Luy Machinery Equipment CO., LTD
  Δρόμος Xinghua, πόλη Shangdong Provice Zhucheng
  Τηλ.::86-150-3607-8206
  Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ξύλινο εργοστάσιο επεξεργασίας προμηθευτής. © 2018 - 2021 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.